Länkbyte,

"She will be so famous after we linked to her" "she will be Sweden's biggest blog" "what do you think my dear reader .. what do you think?"

Vi säger att jag driver,men nä :) Här kommer sveriges näst bästa blogg (nu eftersom vi länkar henne)! btw, vi är dom bästa :D


http://stinajohanssons.blogg.se/http://stinajohanssons.blogg.se/http://stinajohanssons.blogg.se/


paotschicka paowpaow

sry att vi inte loggat alls typ ppå två dagar, buhu ni har säkert saknat oss, eller hur? hihi ni är så gulliga awsså. wow vad många läsare vi har just nu är det 300 st? Awsså ni är helt awesome, puss på er♥ Forsätt såhär snälla ni, det är så kul och blogga då (utan bilder då vilket suger) Flera har frågar vrf vi inte lägger in bildeer jo det är så att min mobil har ingen sladd,inte dessie elr zarah heller :( Men det kommer komma denna vecka sist nästa vecka! JAG LOVAR!!!!!!! för då får jag nämligen min kamera :)

Aja bitches nu drar jag chaoooooo, ska se på big brother och martin och peter är så heta thihihihi ;)

Länkar!

Och det fick bli tre söta tjejer, jag och majorna har gått igenom alla era bloggar och dom är verkligen läsvärda! :)


http://vickiiiis.blogg.se/http://vickiiiis.blogg.se/http://vickiiiis.blogg.se/


http://sararosenback.blogg.se/http://sararosenback.blogg.se/http://sararosenback.blogg.se/


http://lisyy.webblogg.se/http://lisyy.webblogg.se/http://lisyy.webblogg.se/
Lisas blogg var riktigt bra! ;)

allalalala :P

vi sitter här i skolan o har språkval, vi ska igentligen se på starwars men asså hallå? Vi är inte töntar!!! :S Så vi skolkar typ och sitter vid datorn. Vad skulle vi annars göra? Snart har vi NO och sen bög gympa, usch. Det är flera som vill att vi ska länka dom, gör det när jag kommer hem. Asså shit vad vi är kääääända! :D

Ni älskar oss, vi vet hihihi abowh asså, (AAAAAA) ;*****

och sen om det är nån som vill göra header är det bara att kommentera.


Vill du bli länkad?


Vill ni har fler läsare? ca 200st? Bli känd? Då har ni hittat rätt!
hahaha, driver med er bara. Kommentera om ni vill bli länkade så kommer vi länka er på nästa inlägg. Vi kommer även använda en bild på var och en! Så kör igång! ;)

ps, ALLA som kommenterar kommer länkas!


chacha bitcheZZ

chcha bitcheZZ! Ska ut med några kompisar nu, tror jag ska sno med lite av pappas vin, duktig flicka är Dessie! Alla drömmer väl om mig som sexig lärare!? Har hjälpt Chanel med hemläxan igår för jag är så smart och porrig:*

men ska dra nu, chao babe`s (AAA) thihi ;** pöws

Dom här trosorna är tiiiep inne nu vah? måste köpas lixxom


WTF?



Kom just en tanke på att kolla lite på bloggen eftersom ingen annan hadde uppdaterat. Och det här fick jag se, Det har varit över 200 unika besökare, det är ju helt galet! Vi har inte änns bloggat på tre dagar, och sedan har vi inte änns laggt upp bilder? Hur bra får man vara liksom? ;) När vi väl börjar blogga "vanligt" så kommer vi ha flera tusen per dag. Aja ska nog dra nu, imorron kanske det kommer bilder.

JAG OCH DESSIE..

JAG OCH DESSIE HAR VÄRLDENS TORRASTE HUMOR, SÅ ATT ALLA VET


test

:)

cha cha

cha cha bloggen bimbomajorna här!

Den här bloggen drivs av de 3 söwtaste tjejerna Zarah,Chanel & Desireé (dessie) Bloggen kommer handla om hur snygga vi är. Vi 'r absolut inte fjortisar *hihi* Just nu ska vi ut och festa, så vi kommer nog inte uppdatera mer! Kanske imorgon då ni får se bilder.

kyss och smek fjortislek!♥

Välkommen till min nya blogg!