www.dessiegrahn.blogg.se


Nu är det  så att alla ska kolla på min kompis blogg, som handlar om hennes söta katt! :)

www.dessiegrahn.blogg.se www.dessiegrahn.blogg.se www.dessiegrahn.blogg.se


NY DESIGN!!!!!!!!!!!!

Ladda ner en design som var gratis, men bilden på tjejen på headern går inte bort -.-, nu tror väl alla att vi är hon? Men vi kommer ta bort den så fort vi fixat en egen header!!!!!!!!

drev ju

Klart jag drev med förra inlägger jag skrev? vad trodde ni egentligen om mig xD aja nu ska jag dra ses :)


BLOGGSTART + BLOGGTRAFIK!!! :D



"Vill ni ha fler läsare? då har ni hittat rätt" närå, men faktsikt blev just med där så vet inte om det fukar direkt. Men det gör det nog :P vi är även medlem på www.bloggtrafik.nu, har nu vart det sen vi började och det har faktiskt lönt sig, vi har fått 200-300 läsare per dag, det är väl helt sjukt? För vi har INGA bilder på oss själva,men det kommer det att bli, då tänker vi starta om och ta bort alla dessa inlägg så att det ser bättre ut! :) Vet att vi är as bra hahaha!

"älskkarermewstbröstvårtor"

ehwm, cha!
tiiep förwsta gångenh jah bloggarh här, thihihi ;** känns tiiep aweuuuume.  stör dejh inte påw hur jah skriwer, It`s my life biatch! ska vara meh mina bäwstisar imorn, waw :D lalal älskkarermewstbröstvårtor. AMAJGAD, fick nyws 1 smws från bawby, han vill treffa mih nu, såh abowh, måste dra.

kiss my ass, thih!!! ♥ seeyah later

//ZARAH ;****


DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP, BOKSTAVLIGEN!

GÅR INTE KOLLA STATISTIKEN, JÄVLA BÖG BLOGG.SE, IDIOTER! ALLTID NÅGOT JÄVLA FEL. ω , OM NI UNDRAR VAD TECKNET ÄR SÅ ÄR DET BLOGG.SE`S CHEFS FLÄSKIGA RUMPA!!!!! OHJA, RIKTIGT HÄNGING! HAHAHHAHAHA, IDIOT.


Första juni?!

Är det redan första juni, eller är det bara jag som är lite efter?

Asså gud vad varmt det är ute, kom just in och svalka mig så himla hett ute...eller så  vare kanske bara jag? ;) Och wow vad brun jag är, jag behöver inte använda BUS som dom flesta gör. Jag behöver bara vara ute. hehe! Iaf man kan ju nästan inte fatta att det är juni redan tiden har gått otroligt fort! LääääÄäääÄäängtar till sommarlovet kommer bli awesome. Kommer festa varje natt hihi (hoppast mina föräldrar inte läser bloggen). Btw, imorron kanske jag ska vara med mina söwta kompisar. Dessie och Zarah♥ så hoppast jag får min kamera!!!! Kommer isf komma massvis med bilder, AWESOME!!!

ska nog gå ut och förtsätta sola, måste ju bli super snygg! även fast jag är det :)